Inred ditt spelrum

Oavsett om man spelar på konsol eller på en PC så behöver alla ett riktigt utrymme för sitt spelande. Så i denna artikel ska du som läsare kunna bli inspirerad att göra ditt egna lilla utrymme för spel och detta ska fungera både för riktiga PC-Gamers och konsolanvändare.

En spellya bör ha ljudisolering som tillåter dig som spelare att få prata i önskat tonläge. Det är även bra för att minska ekoeffekter inomhus. En annan viktig aspekt är att se till att rummet är väl ventilerat. Till inredningen så behöver du olika saker. Du behöver först och främst ett bra skrivbord, detta kan variera beroende på stilsmak och behov.

Därefter behöver du införskaffa en bra kontorsstol eller gamerstol. Du behöver också ett kontorsstolsunderlag för att dels minska slitage på golv men även reducera slitage på stolen.

Nu har vi det grundläggande, det man behöver köpa nu är själva utrustningen, du vill ha en bra pc för spel eller en konsol. Du vill komplettera detta med ett bra headset som tillåter dig att ha komfort för öronen men även bra ljudkvalitet. Du kommer även att behöva en bra mikrofon på headsettet för att enklare kunna kommunicera med dina vänner eller andra spelare. Använder du en PC så är det bra att tänka på vad du har för behov för tangentbord och mus.