Inred med foton

De allra flesta har idag en mobil med kamera och många sitter med stora mängder av foton i minnet, vissa mindre bra och andra riktigt knivskarpa som gjorda för att få tittas på. Eller så kanske du har en vanlig kamera och du har en del bilder som skulle kunna göra sig i ett album.

Om du har en mobil med bra upplösning på dina bilder, kan dessa likväl som de tagna med en vanlig kamera, bli riktigt bra utskrifter. Här har du en hel del valmöjligheter som att välja om du ska göra en förstoring, ett collage eller en canvastavla osv. Idag kan du smidigt göra en fotoframkallning online och inom ett par dagar få hem dina bilder direkt i brevlådan.

Har du valt att göra en fotovägg kan du bygga upp din vägg med enfärgade ramar, samma storlek eller samma form. Att välja något av dessa gör att du inte får en känsla av att väggen är rörig. Du kan bygga upp din vägg runt ett väggord i centrum eller en speciell bild.

En canvastavla kan göra att bilden känns exklusiv och mer som ett konstverk. Ett foto taget i solen uppe på fjället kan passa utmärkt i fjällstugan eller fotot på bryggan där hemma gör sig väldigt bra på väggen i vardagsrummet.

Ett foto behöver alltså inte betyda ett fotoalbum som ligger och skräpar i någon låda. Ta fram dina bilder, inred med dom i ditt hem och njut av dom. Sätt ramar på kylen, häng foton i hallen, sätt upp en förstoring av ett foto minne på dörren till toaletten, var inte rädd att framkalla och lek med dina bilder.