Populära inredningsstilar

Hur man inreder sitt hem kan vara väldigt individuellt, det finns populära inredningsstilar som många väljer att använda sig av. Medans andra kanske väljer att mixa en eller flera stilar. Kanske till och med applicerar en stil för vare avdelning i huset. Smaken är som baken och man gör absolut det som känns bäst för en.

Du den som bor i huset känner att man trivs så har man skapat sitt hem utifrån det man tycker om. Här har du i alla fall några olika tips på inredningsstilar som du kan välja att applicera i ditt hem.

New England

Denna inredningsstil inspireras från havet och det marina. Man kan se mycket blått, grått rött och vitt med stjärnor och marina inslag som ankare och kompasser. Du hittar allt från kuddar till vackra gardiner för ditt hem. Det kan kännas som om New England speglar ett semesterboende men för många så kan det vara ett sätt att behålla sommarkänslan hemmavid året om.

Shabby Chic

Man kan verkligen påstå att detta är den mest romantiska inredningsstilen som finns. Den växte fram under åttiotalet och består i mångt och mycket av slita patinerade möbler i vit nyans. Det kan finnas inslag av pastellfärger men grunden är den vita färgen. Det fungerar att köpa modernare möbler och skapa dessa så de passar för den shabby chica stilen.

Vintage

Vintage är en inredningsstil som blivit populär på senare år mycket på grund av det miljötänk som kommit. Vissa vill inte vara med i köp och släng hysterin utan vill ta till vara på gamla möbler och renovera upp dessa så att de går att använda i hemmet. Inom vintage så kan man blanda friskt med andra stilar, huvudsaken att grunden i inredningen känns lite bohemisk och har lite år på nacken.

Skandinavisk stil

Skandinavisk inredning är mycket populärt i vårt avlånga land. Den kan gå i rätt så neutrala toner och sticker inte ut på något sätt. Det kan vara avskalat men  ändå lyxigt. Även om vi brukar vara bra på att ta efter USA då det kommer till mycket så är vår Skandinaviska stil vår egen. Till och med Amerikanarna sneglar på vår inredningsstil som vi så gärna kallar vår egen.