Snygga hotellrum

Stockholm har på senare år fått ett rejält tillskott av hotell. Det har varit av nöden eftersom Stockholm ökat i attraktionsförmåga för både turister och för konferenser av allehanda slag. Vår huvudstad är ofta omtalad i internationella medier och hamnar ofta högt på rankingar av attraktiva resmål.

Under vissa perioder är det lättare att få tag i rum än andra. När det är som hetast kan det vara svårare att få tag på rum över huvud taget men särskilt under försommaren kan man hitta rum på de allra snyggaste hotellen till reducerade priser.

Vi har valt att försöka hitta några av de allra snyggaste hotellen för att du skall få en riktigt minnesvärd vistelse i vår vackra huvudstad. De ligger alla med bekvämt avstånd till allt du vill ha. De hör inte till de billigaste men helt klart de mest prisvärda!

Clarion Sign

Clarion Sign Hotel är ett av de mer spektakulära nya hotellen i Stockholm. Det är ritat av Sveriges stjärnarkitekt nr 1 Gert Wingårdh och innehåller följaktligen mycket glas och spännande vinklar. Längst upp ligger den stora hotellbaren med utsikt åt alla håll. Möbler och inredning går i ljus skandinavisk stil och allt känns lätt, luftigt och lyxigt.

Birger Jarl

Hotellet som har lånat sitt namn från stadens grundare ligger centralt beläget i Stockholm. Det fyrstjärniga hotellet kombinerar omtanke om gästen med nutida design. Sedan 2011 har man renoverat och rummen återfinns i en lite nyare, än modernare skepnad. Man satsar på sober design i skandinavisk tappning.

Rival

Benny Andersson hittade en gammal biograf på söder som var som gjord för att göra hotell av. Det har han gjort så bra att det har fått högsta betyget av alla Stockholmshotell på internationella hotellsajter. Lite unikt är den stora scenen för spelningar och föreställningar. Coolt och familjärt utan snobbstämpel